Dirty Hard Rock és a Whiskey Roll

A dirty rock egy jeles képviselőjét láttuk vendégül a Próbaterem online berkeiben: vendégünk volt a Whiskey Roll banda.

A mára már mindenki által csak Whiskey Roll néven ismert banda 2009-ben alakult és egészen 2015-ig, - a régi motorosok talán még emlékeznek is rá - , Whiskeyjárat néven zenéltek. Zenéjük valódi, tapintható és nyers, akárcsak a dirty rock, nem is meglepő, hiszen hatott rájuk a Guns & Roses, a Velvet Revolver, a Slash Snakepit, a Led Zeppelin, az Audioslave, a Motörhead és még megannyi banda muzsikája.

A banda nem is tétlenkedett az elmúlt kicsivel több mint egy évtizedben, hiszen  2013-ban, 2015, 2018 és 2019-ben is adtak ki EP-t, amit megfejeltek még egy 2019-es első nagylemezzel is. Tiszteletüket tették tehetségkutatón is, 2017-ben a Hard Rock Rising elődöntősei voltak, míg a Patina tehetségkutató különdíjasai lettek, de az „Öröm a Zene” tehetségkutató elődöntőjén is második helyezést értek el 2018-ban.

Idővel a fővárosi bandát is megcsapta a változás szele és nem egészen egy hónapja az eredetileg négytagú banda énekesnővel és egy újonnan érkező dobossal frissült fel. Az új formáció pedig egy friss és ropogós videóklipben támad, amit vagy a podcast előtt vagy után, de mindenképpen érdemes meghallgatni.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben