Horrorfilm főszereplője lesz a Foo Fighters

A zenekar egy készülő új horror-vígjátékban fog játszani.

A film várhatóan február 25-én érkezik. A film előzménye ismerősen hangozhat azok számára, akik nyomon követték a legutóbbi albumuk felvételeit - a zenekar egy Encino-i birtokra költözik, hogy felvegyék legújabb albumukat, csakhogy rájönnek, hogy a dolgok nem azok, aminek látszanak. Ennek eredményeképpen természetfeletti erőkkel kell megküzdeniük, amelyek mind az albumukat, mind az életüket fenyegetik.

 "Mint a legtöbb Foo dolog, a Studio 666 is egy messziről jött ötlettel kezdődött, ami aztán valami nagyobb dologgá nőtte ki magát, mint amit valaha is elképzelni tudtunk. Ugyanabban a házban forgattunk, ahol a legutóbbi Medicine at Midnight című albumunkat vettük fel és azt a klasszikus varázslatot akartuk visszaadni, ami az összes kedvenc rock and roll filmünkben megvolt, de egy kis csavarral: vidám gore, ami kurvára rock.”

Grohl az elmúlt években több lépést is tett a filmvilág felé, a Sound City című dokumentumfilm és a Sonic Highways című doku-sorozat is segített abban, hogy a zenekar ismertségét a zenei világon túl is növelje. "Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy a Foo Fighters-szel közösen készíthetünk egy olyan filmet, amely biztosan sikoltásra és nevetésre készteti a közönséget" - mondta Tom Ortenberg, az Open Road munkatársa. Grohl történetötletén és a zenekar részvételén kívül a zenekar tagjai a film executive producerei között is szerepelnek.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben