Asztrálutazás és más világok

Az asztrálutazásokkal nemcsak a ma embere szeret foglalkozni, megjelent ez már az ókori népek írásaiban is. 

Ahogy a régi korok szülötteinek, úgy a modern spirituális embernek is megvan az igénye arra, hogy testéből kilépve, az asztrálsíkon tegyen utazást téren, illetve időn át. De mire is kell gondolni ekkor?

Gondoljunk csak az álmainkra, mikor a testből kilépve ismerős vagy ismeretlen helyeken járunk, múltban vagy épp jelenben, egészen más közegben. Mi más lenne, ha nem a testből való kilépés és világokon átívelő utazás, melyre később kevésbé vagy egyáltalán nem emlékszünk, kivéve persze ha nem épp éber álomban pihenünk épp.

De érdemes azokra a mély meditációkra is gondolni, mikor behunyt szemmel, tudatunkban , elménkben valahol nagyon mélyen, míg szellemi szinten elrugaszkodva a fizikális testtől élhetjük meg az asztrálutazás élményét.

Szokás mondani, hogy nincs gyorsabb mint a gondolat, mellyel akár egy pillanat alatt megkerülhetjük a Földet és szokás mondani, hogy milyen elemi erővel bír a gondolat teremtő ereje. Ha egyszer gondolatban megteremtettem a valóságot olyan hihetetlen lenne, hogy mindezt egy csettintés alatt, asztrál úton meg is éljük?

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben